Anoeradha Dharmlal Hanoeman

Lieve lezers,

Ik zal mijzelf aan u voorstellen
Mijn naam is Anoeradha Dharmlal Hanoeman.
27 jaartjes jong, gelukkig getrouwd en een trotse mama van een prachtige dochter
en een trotse titelhoudster Indian Beauty Queen 2nd runner up & Photogenic Queen 2016

Mijn nieuwe uitdaging begon op 30 Januari  2016. Op deze dag had ik mijn 1e auditie voor The Indian Beauty Queen the Netherlands. Op deze zelfde dag werd ik gebeld met de mededeling dat ik door was naar de finale. En daar begon mijn nieuwe avontuur vol spanning nieuwe mensen en uitdagingen.
Samen met 9 andere mooie dames stond ons een traject te wachten van een paar weken
catwalk trainingen, fotoshoots, communicatietrainingen en danslessen elke zondag stond ons een heel schema te wachten.

Ik heb een hoop geleerd en meegemaakt flink gelachen en natuurlijk ook een traantje weggepinkt
ons team was erg hecht en met elke princess had ik een andere band, elk persoon is uniek en zo was dat ook in onze groep.

Naast alle trainingen hadden wij ook een aantal projecten en organiseerden wij verschillende uitjes met elkaar. Zo bezochten wij een aantal tehuizen en organiseerden wij een verwendag voor deze mooie mensen. Dit was voor mij een hele leuke en leerzame ervaring, het is zo belangrijk om tijd door te brengen met deze mensen en om ze in het zonnetje te zetten.
Ook hadden wij de eer om een aantal bekende personen te ontmoeten en met ze in gesprek te gaan en elkaars meningen te delen.

Voordat ik het doorhad stond de finale al voor de deur. Wat zijn de weken snel voorbij gegaan.
Op zo een dag gebeuren er veel dingen: iedereen is bezig en de tijd is aangebroken dat iedereen zichzelf op haar best laat zien en gaat stralen.
De zenuwen zijn bij iedereen te merken. Het is en blijft natuurlijk spannend, je staat straks is de spotlights. Ik zei tegen mezelf ´´Geniet van elk moment, want het is zo voorbij en dit pakt niemand meer van je af´´. En dan is het zo ver alle dames zien er prachtig uit en daar staan we dan als team, starten we met onze openingsdans ´´Pinga´´. Dit was een geweldig moment. Als team zet je een dans neer voor zoveel mensen. Alles is belangrijk timing, gevoel, elkaar vertrouwen en deze dans laat tevens zien wat wij als team hebben bereikt in dit traject. Natuurlijk is het een wedstrijd en wilt iedereen die ene titel, maar niet alleen de titel is belangrijk. Na onze openingsdans was het tijd dat we allemaal individueel het podium opgingen dit is het moment waar je alles uit de kast moet gooien en laat zien wie je bent en wat je kan. Dit vond ik heel spannend en een hele mooie en leuke ervaring. Wat een adrenaline gaat er door je heen, het is een onbeschrijfelijk gevoel.
3 rondes staan ons te wachten gala, indian wear en de vragenronde.
Na de vragenronde wordt bekend gemaakt wie er in de top 5 staan, een spannend moment voor ons allemaal.  De jury noemde de 1e naam en je staat vol spanning te wachten en dan hoor je jouw eigen naam, je mag een stap naar voren doen en dan besef je dat je in de top 5 staat. Er volgt nog een vragenronde, maar voordat dit gebeurt, worden eerst de subtitels bekend gemaakt en win ik de subtitel Photogenic Queen! Wat een eer!.
De top 3 wordt bekend gemaakt en nogmaals een spannend moment, want ook hier wordt als eerst mijn naam genoemd en ben ik bekroond tot 2nd Runner up. Vond ik dit niet erg, geen nummer 1? Nee, zeker niet. 2 titels, een hoop geleerd, mooie vriendschappen en een andere kijk op het leven heb ik er aan overgehouden.

De finale is voorbij, de winnaressen zijn bekend en zijn we nu klaar?
Nee zeker niet, er staan ons een hoop projecten en goede doelen te wachten
Mijn reis gaat verder als Indian Beauty Queen 2nd Runner Up & natuurlijk Photogenic Queen
Maar ook straks zonder titels zal ik verdergaan en zeker niet stil zitten.

Liefs,

Anoeradha Dharmlal Hanoeman
Indian Beauty Queen 2nd Runner up 2016
Photogenic Queen 2016