Airin Khedoe

Mijn naam is Airin Khedoe. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Harlingen (Friesland). Getrouwd en een trotse moeder van 3 prachtige kinderen. Tevens ben ik al ruim 18 jaar werkzaam binnen een supermarktketen, die bekend is in het Noorden. Ik ben daar werkzaam als leidinggevende.
Auditie Afgelopen jaar heb ik auditie mogen doen voor Indian Beauty Queen The Netherlands 2016. Tot mijn verbazing ben ik 1 van de 10 finalisten geworden waarnaar een periode volgde van diverse trainingen. Ik heb genoten van iedere training en natuurlijk veel geleerd. Maar daarnaast ook ontzettende leuke meiden ontmoet.

Op de dag van de finale heb ik van alles wat er om me heen gebeurde enorm genoten. Na de openingsdans en onze gala-ronde en Indian-ronde, kwamen de uitreikingen van alle subtitels. En ja hoor… Ik heb de subtitel CONGENIALITY QUEEN THE NETHERLANDS 2016 in ontvangst mogen nemen. Wat een eer!!!! Het is namelijk een titel die ik van mijn mede-fi nalisten heb gekregen en niet door een jury.
In mijn hoedanigheid als Congeniality Queen ben ik in september naar India gegaan. Ik heb daar onze Charity Queen ondersteunt in al haar goede doelen projecten waaronder project Dahanu. Waar ik ook heel veel schoolmateriaal/meubilair voor had verzameld. Wat betekent een glimlach van een kind op zo’n moment zoveel voor je. Zo ontzettend dankbaar!

Mrs. Worldwide Tevens ben ik gevraagd of ik Nederland wou vertegenwoordigen in Amerika tijdens de Mrs Worldwide-verkiezing. Een enorme eer dat ik ervoor ben gevraagd. In een week tijd kreeg ik weer trainingen in diverse onderdelen zoals het lopen met de Nederlandse vlag in mijn handen. Naast de trainingen heb ik bijzondere dames ontmoet van verschillende landen, mijn mede-fi nalisten. Maar ook geweldige trainers zoals de bekende choreograaf Sandip Soparrkar, catwalktrainer Alesia Raut. Tijdens deze verkiezing heb ik geen titels kunnen behalen maar om daar op het podium te staan en Nederland te vertegenwoordigen, is al een prijs waard!

Sinds zondag 5 maart hebben wij nu ook officieel onze eigen foundation nl: ChietSana Foundation. Met als voorzitter onze eigen Charity Queen Chietra Bahora. Op deze manier kunnen wij verder gaan met onze projecten. Ikzelf heb de functie Coördinator Noord Nederland gekregen.

Coach Daarnaast ben ik ook de coach voor de fi nalisten voor de Indian Beauty Queen The Netherlands 2017. Ik zal ze zoveel mogelijk begeleiden en tips geven en natuurlijk mijn ervaringen met ze delen. Maar natuurlijk ook voor hun klaar staan als zij vragen enz. hebben. Weer een nieuwe uitdaging voor mij want waar ik vorig jaar stond, staan zij nu! We gaan er mooie tijden van maken.