Finalisten 2018

Met dank aan onze officiële fotograaf Raúl Neijhorst!
En visagisten en haarstylisten:
Manisha Jodha-Koesal, Sanjana Ramjiawan, Radhica Ghisyawan, Farina Soekhai
Celine Santo, Warishna Goercharan-Boejharat, Kimberley Baran, Rayshree Bhoelai

Charisma Gopie

Namashkaar,

Mijn naam is Charisma Gopie en ik ben 25 jaar. Ik ben geboren in Amsterdam maar ik woon in Purmerend. Mijn grootste passie is muziek. Ik vind zingen dan ook erg leuk! Op een dag hoop ik door middel van muziek mensen te inspireren om hun dromen te volgen.
Waarom doe ik mee om de volgende Indian Beauty Queen 2018 te worden? Ik wil iedereen meegeven dat hoe moeilijk de situatie ook is, geef nooit op! Geloof in jezelf.

Princess Charisma Gopie Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Pray, work hard, have faith and always believe in yourself!

Farida Bechoe

Energie, passie, plezier en kracht zijn woorden die mij kenmerken. Ik ben Farida Bechoe, geboren 8 september 1969 in Suriname, alleenstaande moeder van een zoon en dochter.

Ik ben management ondersteuner bij een grote Netbeheerder. Om te komen tot “waar ik sta en wie ik ben”, kostte kracht en doorzettingsvermogen door de vele tegenslagen in mijn leven. De IBQ 2018 geeft mij de kans om mijn dromen waar te maken en een boegbeeld te worden voor menige vrouw!
Dansen is mijn passie, mijn energie, daar haal ik mijn ontspanning uit!

Princess Farida Bechoe Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Live the life of your dreams, you are worth it!

Jaijanti Doerbalie

Ik ben uniek omdat, ik allereerst 4 kinderen heb en daarnaast 1 kleinkind. Ik ben werkzaam in de zorg. Ook ga ik naar school als verpleegkundige niveau 4 en ben ik bezig met de miss beauty queen.

Als moeder, begeleider en oma ben ik één van de vele opvoeders van de kinderen. Maar toch kan ik door wie ik ben en met mijn unieke persoonlijkheid  de kinderen helpen zich goed te voelen over zichzelf en zijn eigen kunnen.

Ik zeg precies wat ik denk. Ik ben soms te eerlijk en  mijn eeuwige breedheid om mensen te helpen. Ik houd van uitdagingen en ik ga tot het uiterste. Hierdoor heb ik veel verwachtingen van mijzelf.

Princess Jaijanti Doerbalie Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Don’t stop when you are tired, stop when you are done.

Raihaana Ainoel

Salam, namaskhar and Hello,

Ik ben Raihaana Ainoel,
Via deelname aan Indian Beauty Queen wil ik me inzetten voor vrouwen die slachtoffer zijn van gewelds- en zedenmisdrijven. Mijn motivatie is gevormd doordat ik zelf op jonge leeftijd seksueel ben misbruikt. Ik heb meegemaakt hoe het je leven op z’n kop zet.

Het is verschrikkelijk dat dergelijke misdrijven plaatsvinden. Iedere vrouw die hiervan slachtoffer wordt gaat door een hel. Ik wil deze vrouwen stimuleren om hun leven weer op te pakken.

Princess Raihaana Ainoel Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Wees degene die je bent, niet hoe anderen denken wie je moet zijn.

Ranjeeta Doerga

You never know your limits, unless you push yourself to them! Met deze instelling ben ik aan de verkiezing begonnen. Ik ben Ranjeeta Doerga, 28 jaar, moeder, universitair notarieel studente en werk in het notariaat. Ik wil laten zien dat ik door mijn bewogen leven heb geleerd dat mijn doorzettingsvermogen het vertrouwen in mezelf is. Zorg dat je de problemen en emoties van vandaag ontwikkelt in de kracht voor morgen. Het zal niet gemakkelijk worden, maar het is de moeite waard zijn…

Princess Ranjeeta Doerga Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Life Isn´t About Finding Yourself, It’s About Creating Yourself.

Sharmila Boedhram

Als alleenstaande moeder heb je nog steeds het recht om jouw  ambities waar te maken en plezier te hebben in het leven en te genieten, zonder dat je je dierbaren tekort doet. Mijn naam is Sharmila Boedhram, ben 44 jaar en trotse mama van Aditya. Naast mijn werk als debiteuren beheerder bij een Brandstoffen Maatschappij, vind ik het hartstikke leuk om te koken voor mijn familie en vrienden en tesamen van het eten te genieten. Ik ben lief, spontaan en behulpzaam en heb altijd een luisterend oor voor een ieder.

Princess Sharmila Boedhram Finalist Indian Beauty Queen 2018

– Je hoeft niet slank te zijn om mooi te zijn, het gaat om de maat van je hart en niet die van je kleding.

Vindu Ramdin

Hi,
Ik ben Vindu Ramdin, 40 jaar en een trotse moeder van twee geweldige zonen. Ik ben liefdevol en zorgzaam, maar ook iets onzeker. Ik weet dat er nog meer onzekere vrouwen zijn , welke ik graag zou willen helpen. Door mee te doen aan deze wedstrijd wil ik hen aanmoedigen om uit hun vertrouwde omgeving te stappen. Hiermee wil ik ze laten zien dat dit ook een manier is om hun zelfvertrouwen te vergroten. Het beste remedie tegen stilstaan is lopen.

Princess Vindu Ramdin Finalist Indian Beauty Queen 2018

– De enige die aan de andere kant van de donkere tunnel stond, Was ikzelf.