Blog Post

Rosita Mahabir in één jaar twee keer finaliste

Rosita Mahabir (49) is twee keer achter elkaar uitgeroepen tot finaliste van een schoonheidsverkiezing. In 2016 was dit bij de Mrs Netherlands Universe & Europe 2016 en nu in 2017 bij de Indian Beauty Queen The Netherlands 2017; deze verkiezing is een variant van de Miss Indian Beauty The Netherlands-verkiezing.

In tegenstelling tot Miss Indian Beauty The Netherlands mogen vrouwen tussen de leeftijd van 25 tot 55 jaar, die getrouwd, gescheiden, weduwe of moeder zijn, deelnemen. Deze verkiezing wordt georganiseerd door AJSC Entertainment en Seema Chedi is de National Director van deze verkiezingen.

,,Kansen komen wanneer de tijd rijp is’’, zegt de in Bunschoten werkende Rosita Mahabir. ,,Een vrouw heeft altijd een uitstraling, ongeacht welke leeftijd zij ook heeft.

Rosita Mahabir: finaliste Indian Beauty Queen The Netherlands 2017.

Er is maar één van jou, jij bent uniek zoals je bent! Dit is een verkiezing ie nog niet zo lang bestaat, maar hiermee wil ik een statement maken: ‘We all do matter, no matter what age. Step out of your comfortzone and be the motivator and inspirator’.’’

Hoe wonderbaarlijk is het om twee keer finaliste te worden van twee verschillende schoonheidsverkiezing? En dat ook net binnen één jaar! ,,Het was dan ook een echte verrassing. In september 2016 was ik gescout voor de voorselectie van de Indian Beauty Queen-verkiezing die plaatsvond in januari 2017. Na een reeks van voorselecties, verschillende testen en een auditie werd ik benoemd tot één van de finalisten van Indian Beauty Queen The Netherlands 2017.’’

In totaal zijn er tien finalisten en de komende maanden
zullen zij diverse activiteiten uitvoeren, onder andere een charity-project in samenwerking met ChietSana Foundation. ,,Het doel van dit project is dat wij geld inzamelen voor een waterpomp, die geplaatst zal worden voor een school in Dahanu, Maharashtra (India).

Deze waterpomp zal dagelijks meer dan 1.000 kinderen voorzien van schoon drinkwater. Voor ons is het vanzelfsprekend dat schoon drinkwater uit de kraan komt, maar helaas niet voor iedereen.‘’

De finale van de Indian Beauty Queen The Netherlands 2017 vindt plaats op 8 april in de Broodfabriek te Rijswijk. De winnares zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezing Mrs India Globe 2017.

Mahabir heeft er zin in. ,,Onbewust droom je hier toch van. In gedachten ben ik er blijkbaar toch mee bezig geweest. Nu krijg ik de kans van mijn leven waarin ik mijn droom kan verwezenlijken. Mijn achterban geniet op de achtergrond met mij mee.’’ Voor informatie en support kunt u Mahabir volgen via haar Facebook-pagina: Princess Rosita Mahabir – Finalist Indian Beauty Queen The Netherlands 2017. Het is voor u ook mogelijk om een bijdrage te leveren voor het charity-project door middel van een donatie. Voor meer informatie kunt u een privé-bericht sturen via Facebook.

Klik hier voor het originele artikel.